Strandfestival ZAND heeft nieuwe namen bekendgemaakt voor de 11e editie van het festival. De populaire DJ’s Lucas & Steve, Coen & Sander, Typhoon en de onvervalste ‘koning van ZAND’ Guus Meeuwis zullen op zaterdag 25 augustus 2018 hun opwachting maken op het strand van Almere. Eerder werd al bekend dat de Zeeuwse band BLØF en zangeres Anouk zullen optreden op het strandfestival.

Dat Guus Meeuwis opnieuw van de partij is mag geen verrassing heten. De Brabantse zanger maakt zijn negende opwachting in elf edities en heeft het festival dan ook steevast in zijn agenda staan. De wederzijdse liefde bleek ook dit jaar weer uit de bezoekersenquête waarin maar liefst 95% van de bezoekers aangaf dat Guus Meeuwis het festival jaarlijks moet afsluiten. Voor Typhoon is Strandfestival ZAND een van de weinige festivals die hij in 2018 aan doet. De rapper uit Zwolle werkt aan nieuw materiaal en zal daarom slechts op een select aantal festivals te zien zijn.

Lucas & Steve en Radio 538 disjockeys Coen & Sander zullen optreden op ‘ZAND Danst’, een podium speciaal voor dance liefhebbers. Het DJ-duo, bekend van hun 2017 zomerhit ‘Up Till Dawn’, was ook in 2017 een van de smaakmakers van het dans programma. De komende maanden zullen er nog meer DJ’s aan het programma van het festival worden toegevoegd, ook volgen er nog aanvullingen op het reguliere programma.

Strandfestival ZAND wordt sinds 2008 georganiseerd op het strand van Almere en trekt jaarlijks zo’n 25.000 bezoekers. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van het festival.

Deel: