Aan de vooravond van een gloednieuwe serie van zes afleveringen blikken Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis terug op de hoogtepunten van de Top 2000 a gogo van vorig jaar. Met onder meer Lucille Werner over haar passie voor Tina Turner. De reportages van Survivor met ‘Eye of the tiger’ en Joe Bataan met een van de eerste raphits ooit ‘Rap-O Clap-O’. Verder geeft Leo Blokhuis een mooie muziekles, de altijd leuke quiz met bijzondere fragmenten en veel muziek!

Best of Top 2000 a gogo, 20.20 uur, NPO 3

Live optreden van megaster Adele in de Radio City Music Hall in New York voor van een publiek van fans en beroemdheden. Het optreden vond plaats vlak voor haar album ’25’ werd uitgebracht. Na een pauze van vier jaar werd er naar dit derde album uitgekeken. Adele zingt Hello en andere tracks van het album ’25’, waaronder ‘All I Ask’ en ‘When We Were Young’ evenals klassiekers zoals ‘Someone Like You’ en ‘Skyfall’.

Adele – Live in New York City, 23.10 uur, NPO 3

Deel: