LCD Soundsystem, The National, Vince Staples, Rodriguez en Four Tet zijn 5 van de eerste 26 bevestigingen voor Best Kept Secret 2018. In totaal treden op de zesde editie van het festival meer dan 100 artiesten, bands en dj’s op. Best Kept Secret vindt plaats op 8, 9 en 10 juni. Afgelopen editie was het festival met 25.000 bezoekers uitverkocht.

Publiekslievelingen
Zowel LCD Soundsystem als The National staan al jaren hoog op het verlanglijstje van de Best Kept Secret liefhebber. Beide bands zijn invloedrijk, vooruitstrevend en toonaangevend in hun genre en staan bekend om hun indrukwekkende live optredens. Zo stond de melancholische indierock band The National onlangs twee keer in een uitverkochte AFAS Live en beleeft het legendarische LCD Soundsystem een sterke comeback met hun album ‘The American Dream’. LCD Soundsystem en The National sluiten op de zaterdag en zondag van het festival het hoofdpodium van Best Kept Secret af.

Meer nieuwe namen
Naast deze namen kondigt Best Kept Secret vandaag ook de komst aan van Chvrches, Deerhunter, Father John Misty, Future Islands, Spoon, The Internet, Ty Segall, Tyler, The Creator, Unknown Mortal Orchestra, … And You Will Know Us By The Trail Of Dead, Aldous Harding, Alex Cameron, Khruangbin, Naaz, Preoccupations, Rex Orange County, Rostam, Shanti Celeste, Superorganism, The Comet Is Coming en Waxahatchee. De komende maanden worden er nog ruim 80 andere acts aan de line-up toegevoegd.

Kaartverkoop
Best Kept Secret heeft ondanks haar jonge bestaan inmiddels de reputatie opgebouwd van het festival waar drie dagen lang de beste acts live te zien zijn in een unieke, intieme setting. Afgelopen editie verkocht het festival razendsnel uit. Ook dit jaar zijn er slechts 25.000 tickets beschikbaar.

Line-up: LCD Soundsystem, The National, Chvrches, Deerhunter, Father John Misty, Four Tet (live), Future Islands, Rodriguez, Spoon, The Internet, Ty Segall & The Freedom Band, Tyler, The Creator, Unknown Mortal Orchestra, Vince Staples, And You Will Know Us By The Trail Of Dead, Aldous Harding, Alex Cameron, Krhuangbin, Naaz, Preoccupations, Rex Orange Count, Rostam, Shanti Celeste, Superorganism, The Comet Is Coming, Waxahatchee and many more to be announced.

Deel: