Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Extreme in 013.

Concerttip zondag 3 december: Extreme in 013

Funky classic rock als ‘Get The Funk Out’ of akoestische ballads zoals ‘More Than Words’, als je Extreme één ding kan noemen dan is het wel extreme veelzijdig (sorry!). Tien jaar geleden stonden ze voor het laatst in 013 dus het is hoog tijd dat de band weer een ‘Decadence Dance’ komt wagen. Dit kun je makkelijk overlaten aan frontman Gary Cherone en gitaarheld Nuno Bettencourt, die met hun onuitputtelijke energie het podium nog net zo overtuigend domineren als toen in 1990 hun grote doorbraak ‘Pornograffiti’ uitkwam. Het 25-jarig bestaan van dit hitalbum vierden zij vorig jaar al met een live DVD en nu is het vol spanning wachten op de gloednieuwe plaat die nog op de planning staat voor later dit jaar. Sing-alongs en luide gitaarsolo’s, dit optreden wordt gegarandeerd zo veel more than words kunnen zeggen (sorry!).

De Overijsselse band Tricklebolt opent. De band maakt groovende bluesy hardrock. Misschien niet bijster origineel, maar wel erg lekker!

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: