Roger Hodgson komt in juni voor drie concerten naar Amsterdam en Rotterdam. Met zijn tijdloze songs, z’n unieke stem en bijzondere emoties neemt hij zijn publiek mee naar de beste jaren van Supertramp. Veel fans vroegen om een terugkeer van de legende naar Nederland, en natuurlijk geeft de superster daar graag gevolg aan.

Op 26 juni staat Roger Hodgson met zijn band in Rotterdam in de Nieuwe Luxor en op 28 en 29 juni in Amsterdam in Carré. Roger Hodgson was de medeoprichter van Supertramp, de componist/ tekstschrijver/ zanger van wereldhits als: ‘Give a Little Bit’, ‘The Logical Song’, ‘Dreamer’, ‘Take the Long Way Home’, ‘Breakfast in America’, ‘School’, ‘Fool’s Overture’ en  ‘It’s Raining Again’. Hodgson speelde 14 jaar lang met deze formatie.

Roger Hodgson behoeft voor de echte muziekkenner natuurlijk geen introductie. Samen met zijn 4 solo albums mag hij trots zijn op ruim 60 miljoen verkochte albums. Zijn concerten hebben doorgaans weinig lege plekken en ook in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam en het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam liggen de bordjes ‘uitverkocht’ al binnen handbereik.

Roger Hodgson werd onderscheiden met twee belangrijke awards van de ASCAP (American Society of Composers, Authors and Publishers) voor zijn songs waarmee maar weer bewezen is dat zijn repertoire de toets der tijd heeft doorstaan. Na z’n concert in the Royal Albert Hall schreef de Evening Standard: “Het grootste compliment dat we Roger kunnen geven is dat hij nu live nog beter klinkt dan in de opnamestudio meer dan een generatie geleden.”

De kaartverkoop voor de concerten start op vrijdag 24 november via de sites van de zalen waar de superster zal optreden.

Deel: