Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: egends of Rock in Poppodium Metropool

Concerttip zaterdag 11 november: Legends of Rock in Poppodium Metropool

Wij hebben genoten van de afgelopen editie van de Legends Of Rock tribute night. Zelfs zozeer dat dit vraagt om een herhaling! Een XL-herhaling want volgend jaar doen we weer een Legends of Rock maar deze keer in de vorm van een heus festival!
Op 11 november 2017 zie je de toptribute van afgelopen vrijdag (Slash N’ Roses) terug, De tribute aan AC/DC is deze keer in handen van het Engelse AC/DC UK, en Present Danger ramt het repertoire van Metallica erdoor! Daarnaast staan er nog 2 tributes op het programma: VOLBEAT TRIBUTE 16 DOLLARS, en POWERSLAVE komt de vetste nummers van Iron Maiden spelen!

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: