Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Navarone in Burgerweeshuis

Concerttip vrijdag 10 november: Navarone in Burgerweeshuis

Navarone combineert soulvolle seventiesrock met invloeden uit de grunge en alternatieve rock. Dankzij hun albums ‘Darker Shade Of White’ en opvolger ‘Vim and Vigor’ was de Nijmeegse/ Amsterdamse formatie de laatste jaren een graag geziene gast op de festivals. Dit jaar kwam er een nieuwe muzikale kanonskogel in de vorm van het album ‘Oscillation’. Wederom een ijzersterk album van eigen bodem. Verwacht een spannende show van een geoliede rockmachine!

Support: STORKSKY
Storksky is een retestrak rockduo dat met lage catchy gitaarlijnen, stuwende drums en falsetto vocalen een zeer volwassen sound neerzet. Grote voorbeelden zijn QOTSA, Them Crooked Vultures en Jack White.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: