Maceo Parker brengt ons 2% jazz en 98% funk! Met zijn unieke saxgeluid Is hij te horen op de eerste grote hits van James Brown zoals bijvoorbeeld ‘Papa’s gotta brand new bag’, ‘I feel good’ en ‘Cold Sweat’. Ondertussen heeft Maceo onder andere samengewerkt met Ray Charles, George Clinton, De La Soul en de Red Hot Chili Peppers. Zelfs Prince leende Maceo Parker voor zijn Musicology Tour. Want als je funk wilt, moet je Maceo bellen!

Op 12 november staat de wellicht wel beste saxofonist ter wereld in de Effenaar in Eindhoven. Jij kan daar bij zijn, want Maxazine geeft in samenwerking met de Effenaar kaarten weg. Liefhebbers van George Clinton, 70’s funk en James Brown zijn eigenlijk verplicht om hier bij te zijn, en dus kan je om kaarten te winnen meedoen met de prijsvraag. Like Maxazine, deel dit bericht op je timeline en win!

Deel: