Op 3 november verschijnt via Goomah Music het nieuwe album van Bökkers: ‘Schorem Uut De Schiettente’. Het album zal zestien nieuwe nummers bevatten. Dit album wordt uitgebracht in de aanloop naar de laatste paar shows van dit jaar met als grote afsluiter de enige clubshow van de tour in Paradiso Amsterdam op 29 december!

Bökkers is onvervalste rock ’n roll: AC/DC meets ZZ Top meets The Rolling Stones. Met nummers over drank, vrouwen en ander gespuis. En dat alles gezongen in hun moerstaal: het Sallandse dialect. Van feesttenten tot popzalen tot grote festivals: overal gaat het dak er af, krullen de planken uit het podium, maakt de biertap overuren en geeft het publiek een nieuwe betekenis aan ‘kolkende massa’.

Met het nieuwe album gaat de band nog een stap verder dan dat ze al deden. Niet voor niets werd de hulp in geroepen van JB Meyers (The Common Linnets, De Dijk).
JB Meyers nam samen met de band het album op in de legendarische Wisseloord studio’s en verzorgde de eindmix en productie.

Op het album staat onder andere naast vijftien nieuwe nummers de hitsingle ‘Iederene Hef Een Reden’, een bewerking van het populaire nummer ‘Catch & Release’ van Matt Simons. Bökkers scoorde er een radiohit mee in de zomer van 2016.

Deel: