Country superster Shania Twain kondigt vandaag extra concerten aan voor haar Europese tournee in 2018. Op donderdag 11 oktober 2018 treedt ze op in de Amsterdamse Ziggo Dome. Nadat ze eerder al concerten in Groot-Brittannië aankondigde, maakt Shania Twain vandaag bekend haar Europese tournee met nog eens negen data uit te breiden, waaronder een optreden op donderdag 11 oktober in de Ziggo Dome in Amsterdam. Haar tournee in de herfst van 2018 door Europa wordt de eerste sinds maar liefst dertien jaar: haar laatste tot nu toe was de succesvolle Up! Tour uit 2004.

Haar carrière duurt al drie decennia, maar Shania Twain heeft nooit beter geklonken. Op haar gloednieuwe album ‘NOW” neemt ze voor het eerst de rol van de enige songschrijver en co-producer op zich. Het album bevat de singles ‘Swinging With My Eyes Closed’ en het vrolijke, radiovriendelijke ‘Life’s About To Get Good’, de eerste track die werd uitgebracht.

In het Verenigd Koninkrijk deed Shania onlangs al van zich spreken met optredens in ‘Strictly Come Dancing’ en ‘The One Show’, ook was ze daar te gast bij de Radio 2 Breakfast Show van Chris Evans. Afgelopen zomer gaf de zangeres bovendien al een bijzonder optreden op Radio 2 Live in het Londense Hyde Park. Volgens Shania zelf is het nu ‘tijd om er weer op uit te trekken en de muziek de kans te geven een eigen leven te leiden!’.

Shania zette al vijf Grammy Awards op haar naam en is de regerende Queen of Country Pop. Met wereldwijd 90 miljoen verkochte albums blijft ze de bestverkopende vrouwelijke country-artiest ooit. Onder haar albums bevinden zich haar platina debuutalbum ‘Shania Twain’ uit 1993; het Grammy Award-winnende en met dubbel diamant beloonde ‘The Woman In Me’ uit 1995; ‘Come On Over’, dat met 40 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd nog steeds het bestverkopende countryalbum ooit is én bij Soundscan zelfs het bestverkopende album van een vrouwelijke artiest in welk genre dan ook; en Up!, Shania’s derde diamanten album op rij.

Als erkenning voor haar ongelooflijke impact en muzikale prestaties is Shania Twain de eerste en enige vrouwelijke artiest die CMT’s Artist of a Lifetime Award ontving. Ze werd ook beloond met de Icon Award bij Billboard’s Women in Music ceremonie. Onder Shania’s hits zijn klassiekers als ‘That Don’t Impress Me Much’, ‘You’re Still The One’, ‘Man! I Feel Like A Woman’ en ‘I’m Gonna Getcha Good’.

Shania Twain – Shania NOW Tour
Donderdag 11 oktober 2018 | Ziggo Dome, Amsterdam
De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 13 oktober.

Deel: