De release van het album ‘Dutty Rock’ in 2002 bracht Sean Paul zijn doorbraak op het wereldpodium. Hitsingles als ‘Gimme The Light’ en ‘Get Busy’ kregen wereldwijd airplay op radiostations en in clubs. ‘Get Busy’ behaalde in Nederland de nummer 1 positie in de Top 40 en de Mega Top 50. Het album ‘Dutty Rock’ hield destijds zelfs meer dan een jaar stand in de album top 100.

Gedurende zijn carrière heeft de 44-jarige Jamaicaan met de grootste artiesten ter wereld samengewerkt. Beyonce, Rihanna, Nicki Minaj, Busta Rhymes, Sia, Kelly Rowland en Enrique Iglesias zijn slechts enkele namen van de indrukwekkende lijst. Zijn meest recente samenwerkingen hebben Sean Paul ook in de hoogste regionen van verschillende hitlijsten gebracht. Ze werd ‘No Lie’ met Dua Lipa eind 2016 een top 10 hit in Nederland, en behaalde zijn samenwerking met Clean Bandit, ‘Rockabye’, vlak hiervoor de felbegeerde nummer 1 positie.

Dat Sean Paul tegenwoordig nog steeds relevant is bewees hij eerder dit jaar in april in een binnen no-time uitverkochte show in De Melkweg in Amsterdam, en een optreden in de gloednieuwe ramvolle Alpha tent op de 25e verjaardag van Lowlands.

Sean Paul
Maandag 13 november 2017 | AFAS Live, Amsterdam
Aanvang: 20:00 | Entree: €49,- (excl sk)
Meer info over dit concert vind je hier.
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 15 september om 10:00 uur via ticketmaster en 0900 – 300 1250 (60 cpm).

Deel: