Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: China Crisis in Paradiso

Concerttip zaterdag 2 september: China Crisis in Paradiso

Ze vonden elkaar in hun gezamenlijke liefde voor Stevie Wonder, David Bowie en Brian Eno en de rest is geschiedenis. Oprichters Gary Daly en Eddie Lundon vormen al bijna 40 jaar lang de band China Crisis. Hun debuutalbum ‘Difficult Shapes & Passive Rhythms’ verscheen in 1982 en sindsdien hebben de mannen hits gescoord met ‘Black Man Ray’ en ‘Wishful Thinking’. China Crisis maakt synthpopliedjes met sterk politiek geladen teksten en invloeden van blues, progressieve rock en reggae ritmes, terwijl ze lekker meesurfen op new wave.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: