In samenwerking met de gelauwerde fotograaf en regisseur Danny Clinch brengt Pearl Jam eind september een docu-film en soundtrack uit, getiteld ‘Let ’s Play Two’. De film omvat, evenals de soundtrack, belangrijke en bijzondere momenten uit de 25-jarige carrière van de band, vanaf hun iconische debuutalbum ‘Ten’ tot aan ‘Lig htning Bolt’. De film toont ook Pearl Jam’s voorliefde voor honkbal en hun speciale band met de Chicago Cubs, in een jaar waarin de honkbalploeg een historisch hoogtepunt zou gaan bereiken.

In augustus 2016 stond Pearl Jam tot tweemaal toe in een uitverkocht Wrigley Field, thuishonk van de Chicago Cubs tijdens hun memorabele kampioenschapsjaar. De honkbalploeg uit Eddie Vedder’s geboorteplaats won dat jaar voor het eerst sinds 1908 de World Series Baseball. “In my films and photographs, I love to explore the relationship between a band, their fans and the location,” zegt de regisseur van ‘Let ’s Play Two’, Danny Clinch. “When it happens that the main characters of your film are Pearl Jam, the Chicago Cubs, their fans, and Wrigley Field during a historic moment, you know it’s going to be epic.”

Bekijk de trailer van de docu-film ‘Let’s Play Two’ hieronder.

Pre-order soundtrack ‘Let’s Play Two’
Fans kunnen de soundtrack ‘Let ’s Play Two’ per vrijdag 25 augustus a.s. al bestellen. Voor liefhebbers van Pearl Jam is de fysieke versie van de soundtrack ‘Let’s Play Two’ voorzien van een 32-pagina tellend boekje, met exclusief fotomateriaal van de band, gemaakt door Danny Clinch. ‘Let ’s Play Two’ is verkrijgbaar vanaf 29 september.

Tracklist soundtrack ‘Let’s Play Two ’:
1. ‘Low Light’
2. ‘Better Man’
3. ‘Elderly Woman Behind The Counter In A Small Town’
4. ‘Last Exit’
5. ‘Lightni ng Bolt’
6. ‘Black Red Yellow’
7. ‘Black’
8. ‘Corduroy’
9. ‘Giv en To Fly’
10. ‘Jeremy’
11. ‘Inside Job’
12. ‘Go’
13. ‘Crazy Mary’
14. ‘Release’
15. ‘Alive’
16. ‘All The Way’
17. ‘I’ve Got A Feeling’

Deel: