Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Hatebreed in Effenaar

Concerttip zondag 13 augustus: Hatebreed in Effenaar

Hatebreed is een metalcore band van de oude stempel die al meedraait sinds ’94 en die ervaring hoor je keihard terug. Samen met bands als Earth Crisis, All Out War en Integrity waren ze voorlopers van de metallic hardcore scene in de 90’s. Jamey Jasta en zijn mannen zijn inmiddels een onmisbaar deel van de hardcore scene geworden en albums als ‘Perseverance’, ‘Supremacy’ of het zelfgetitelde ‘Hatebreed’ brengen zoveel energie dat liveoptredens soms wel sportevenementen lijken. Kwaadaardig, eerlijk en direct – een hardcore superkracht!

+ Cryptopsy
Als je dacht dat deze avond niet bruter kon worden, dan heb je het mis. Niemand minder dan Cryptopsy zal de zaal opwarmen voor Hatebreed. En dat kun je aan deze Canadezen wel toevertrouwen met hun meest brute, technische en dynamische death metal.

Deel: