Woensdag 4 oktober reis je naar een wereld waarin spiritual jazz, groovy beats en dromerige synthesizers samensmelten. Na tours met o.a. Jill Scott en The Internet staat L.A’s meest spacey alternatieve r&b-trio Moonchild in BIRD!

Moonchild
Sinds hun afstuderen aan de USC Jazz School en opname in de muziekscene van L.A. dropten multi-instrumentalisten Amber Navran, Max Bryk en Andris Mattson al twee albums: ‘Be Free’ en ‘Please Rewind’. Beide platen konden zich verheugen in de liefde van dj’s als Gilles Peterson, Don Letts & Huey Morgan (BBC Radio 6 Music) maar ook Jamie Cullum. Daarnaast tourden ze met grootheden als Stevie Wonder, Jill Scott, India.Arie, Leela James en The Internet.

Reis naar de natuur
En nu is er ‘Voyager’. Speciaal voor dit album heeft het trio zich afgezonderd in een houten cabine rondom Lake Arrowhead in Californië. Tijdens deze terug-naar-de-natuur-ervaring liet de band zich inspireren door de omgeving. De plaat is dan ook doordrongen van de invloed van Natuur, en, die andere grote pijler van de Romantiek, Liefde.

Wanneer: woensdag 4 oktober 2017
Aanvang: 20.30 (doors: 20.00 uur)
Waar: BIRD, Raampoortstraat 26, Rotterdam
Toegang: € 14,- (pre-sale) / € 17,- (door)
CJP: € 12,- (pre-sale) / € 14,- (door)

Deel: