Chris Rea is terug. Enkele weken geleden kondigde de zanger zijn nieuwe Europese tournee aan, dat in het teken van het nieuwe album ‘Road Songs for Lovers’ staat, dat in september uitkomt. Op zaterdag 7 oktober in Koninklijk Theater Carré en nu komt de al jarenlang populaire zanger met zijn nieuwe single, ‘The Road Ahead’.

Zoals menig groot artiest is Chris Rea in het bezit van een geheel eigen unieke artistieke visie en heeft hij altijd zijn eigen pad bewandeld. Alhoewel hij wereldwijd gezien wordt als de eeuwige buitenstaander heeft hij met zijn muzikale DNA een onuitwisbare indruk in de muziekindustrie achtergelaten. Zo is hij artiest maar ook kunstenaar, blues liefhebber en een groot liefhebber van auto’s, filmmaker en een door Italië beïnvloedde klassieke componist. Hij verkocht meer dan 30 miljoen albums wereldwijd door voornamelijk gewoon maar zichzelf te zijn. Het jaar 2017 staat voor de zanger in het teken van een nieuw album met prachtige rockballads die zijn unieke stemgeluid en schrijftalent op het hoogste niveau laat zien.

Na hits als ‘Fool (If you think it’s over)’, ‘On the beach’, ‘Josephine’ en ‘Driving home for Christmas’ is de zanger nu terug met ‘The Road Ahead’, waarmee hij zeker hoge ogen zal gaan gooien bij zijn fans.

Deel: