De eerste dag van de 30e editie van Festival Mundial zit erop! Festivaldirecteur Patrick Kokx kijkt terug op een geslaagde zaterdag: “Het is een geweldig feest met het echte Mundial-gevoel. Ik zie overal lachende gezichten: daar word ik ontzettend blij van! Overal waren mooie feestjes en geweldige optredens. Elk met zijn eigen, unieke vibe.”

Tijdens deze 30e editie was de line-up verrassender en gevarieerder dan ooit. De bezoekers genoten van intieme optredens en grootse acts. Onder andere Skip&Die, Honne, TenTemPiés en Gerson Main betraden een van de negen verschillende podia. Ook verrasten Rilan en zijn Bombardiers het publiek met hun rock ’n soul op het sfeervol met bladeren bedekte podium in De Tuin. Broederliefde verzorgde dit jaar het verrassingsoptreden. De heren lieten de met een uitzinnig publiek gevulde Fontys Koepelhal schudden op z’n grondvesten.

Zondag 25 juni treden onder meer Linde Schöne, Che Sudaka, Shary-An en Brainpower & The Big Band Theory op. Bezoekers kunnen hun levensvragen stellen aan een buslading senioren van Q&A With The Grey en in De Klas geen gebrek aan mad science. Ook vind je Archy weer terug, het vernieuwende clubconcept waar geen dj aan te pas komt maar een algoritme dat precies weet wat het publiek wil horen. Het beleeft zijn primeur op Festival Mundial.

Deel: