Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Fab Morvan in Paradiso!

Concerttip donderdag 15 juni: Fab Morvan in Paradiso

Fab Morvan, je kent hem nog wel als een van de twee gezichten van Milli Vanilli, komt naar Paradiso! Met meer dan 40 miljoen verkochte albums was Milli Vanilli tussen 1988 en 1991 hét gezicht van de hitparades. Fab Morvan zal zijn wereldtournee aftrappen op 15 juni in Paradiso in Amsterdam en jij kan daar bij zijn! Fab zal op deze tour optreden met een live band en alle grote hits van Milli Vanilli ten gehoren brengen.

Ondanks het tragische overlijden van zijn collega en vriend Rob Pilatus stapt Fab Morvan van het welbekende Milli Vanilli toch weer achter de microfoon en gaat hij de wereld voor eens en altijd laten zien waarvan hij gemaakt is. Met live band komen de klassiekers ‘Girl You Know It’s True’, ‘Baby Don’t Forget My Number’ en ‘Blame It on the Rain’ voorbij maar ook nieuwe up-tempo tracks.

Het hit-album van Milli Vanilli ‘Girl You Know It’s True’ is met vele miljoenen verkochte platen 6x platinum gecertificeerd. In 1990 won het duo dan ook een Grammy voor beste nieuwe artiest. Hun succes na de jaren ’80 en ’90 nam echter een flinke duikvlucht. Het duo biechtte op dat er niet door Rob en Fab gezongen is op het succesvolle album. Ook bleek bij elke show te zijn geplaybackt. Vervolgens moest de Grammy weer ingeleverd worden en volgden er een aantal jaren stilte.

In 1998 stond de release voor hun comeback album gepland, maar helaas was de zanger Rob Pilatus voor die tijd al overleden. Fab Morvan zette zijn solo carrière voort en bracht in 2011 nog de single ‘Anytime’ uit en in 2003 een solo album genaamd ‘Love Revolution’. In 2017 is Fab Morvan nog steeds actief en heeft zelfs een aantal jaar in Amsterdam gewoond. Op 15 juni staat hij met live band in Paradiso!

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: