Het Glastonbury Festival, dat dit jaar gehouden wordt van 21-25 juni op het terrein van de Worthy Farm, Pilton, Somerset met meer dan 1000 acts en 70 podia, heeft vandaag de volledige line-up bekend gemaakt. Afgelopen maart werden er al een flink aantal acts bekend gemaakt waaronder Radiohead, Foo Fighters, Ed Sheeran, Katy Perry, The National, Lorde, The xx, Phoenix, Justice, Barry Gibb, Chic, The Avalanches, The Flaming Lips, Father John Misty, HAIM, Solange, Run the Jewels, Alt-J, Future Islands, Anderson .Paak & The Free Nationals, Goldfrapp, Laura Marling, Warpaint, Mark Lanegan, Ride, First Aid Kit, Royal Blood, DJ Shadow, Angel Olsen, Thundercat, Sampha, BadBadNotGood, London Grammar, en Wild Beasts.

De nieuwe namen die de organisatie vandaag bekend heeft gemaakt zijn onder andere Liam Gallagher, Fatboy Slim, Charli xx, The Thurston Moore Group, Dropkick Murphys, Billy Bragg, The Pretenders, Dr. Dog, Jon Hopkins, Hamilton Leithauser, Hercules & Love Affair Soundsystem, King Gizzard and the Lizard Wizard, Mike Skinner (fka The Streets), Whitney, Maggie Rogers, Mura Masa, Toddla T, The Veils, Factory Floor, Jagwar Ma, Lissie, Mykki Blanco, Sad13, Fujiya & Miyagi, Jesca Hoop, Justin Townes Earle, en Margo Price.

Bekijk hieronder de meest recentelijke festivalposter.
glastonbury

Deel: