Vorige week bracht Mary J. Blige haar langverwachte nieuwe album uit, getiteld ‘Strength of a Woman’. De legendarische R&B ster zal op zaterdag 8 juli voor een tweede keer haar opwachting op het North Sea Jazz Festival in Rotterdam maken.

De vrouw die hartenkreten (“No More Drama”) poëtisch liet klinken en van pijn en (liefdes)verdriet haar muzikale handelsmerk maakte, zegt zelf dat haar muziek haar catharsis is. Ook op haar nieuwe album heeft Blige haar emoties in rake teksten en oneliners opgetekend, zoals: “You got your pride, don’t let it make you blind” (uit titelsong ‘Strength of a Woman’). Voor het album werkte Blige samen met onder anderen: Kanye West, Quavo (of Migos), DJ Khaled en Missy Elliot. Onlangs bracht ze de single ‘Love Yourself’ feat. Kanye West uit.

Op zaterdag 8 juli is Mary J. Blige te zien op het North Sea Jazz Festival in Rotterdam.

Deel: