Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: American Aquarium in Sugarfactory.

Concerttip donderdag 16 maart: American Aquarium in Sugarfactory

De afgelopen tien jaar bracht American Aquarium het grootste deel van hun dagen door on the road: jagend over snelwegen gedurende dag, en het urenlang spelen van rauwe, rootsy rock & roll in de nacht. Soms een sleur, maar het grootste deel van de tijd een zegen. American Aquarium’s liedjes zijn gevuld met biografische teksten over verloren liefde en laatste kansen en beschrijft altijd beide kanten hiervan. Voor elke dronken nacht in een bar is er de kater in de ochtend. Voor elke nieuwe relatie is er een kans op een gebroken hart. Dat soort eerlijkheid en dat soort balans heeft ervoor gezorgd dat het nieuwste album van deze band genaamd ‘Wolves’, het sterkste album tot nu toe is.

+ Support: Tim Easton
Tim Easton’s laatste album ‘American Fork’ werd verkozen tot Mojo Magazine’s Amerikaanse album van de maand, Rolling Stone noemde het zijn weelderigste album tot nu toe en het eindigde op nummer 11 in de Americana Music Association Radio Charts. Fatea Magazine beschrijft zijn muziek als volgt: “Tim Easton heeft een griezelige handigheid in het schrijven van nummers die zich voordoen als oude bekenden – een talent om te koesteren.“

Een uitgelezen kans om een ​​van de meest gerespecteerde en hardst werkende troubadours en een van de meest opwindende en hardst werkende bands van de Verenigde Staten samen op één avond te zien.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: