Gisteren heeft Dauwpop de laatste namen aan de line-up toegevoegd: Sundara Karma, Spidergawd, DOOL, DJ Melloww, Motorkontje, De Ruige Rita’s en Frank van der Lende. Eerder werden o.a. Doe Maar, Chef’Special, White Lies, Di-rect, Broederliefde, Monster Magnet, VANT, Kraantje Pappie, Dirtcaps, The Partysquad en Bazart aangekondigd.

Uit Engeland komt de nieuwe Britpopsensatie Sundara Karma. De band borrelde al wat onder het oppervlakte, maar sinds begin dit jaar gaat het hard en scoorde de band een hit met de single ‘Flame’. De liefhebbers van harde gitaren komen bij de shows van Spidergawd en DOOL wel aan hun trekken. Spidergawd is een Noorse hardrock band met een geluid dat leunt op MC5, Led Zeppelin en Motorpsycho. DOOL is een Nederlandse supergroep met Rianne van Dorst (Elle Bandita) en het legendarische The Devil’s Blood.

De XITE Party Pit wordt geopend door DJ Melloww. Zijn brede muzieksmaak is duidelijk weer te horen in zijn sets: swing, boogie, funk maar ook harder werk zoals electro en techno zijn te horen. In het vuige café (Down) The Glory Hole zullen Motorkontje en De Ruige Rita’s een dj set verzorgen. Waar Motorkontje zich richt op de leren broeken en wet T-shirts, laten De Ruige Rita’s menig mannenhart sneller kloppen. Niet alleen door hun verschijning, maar vooral door de muziek die zij draaien, live ondersteunt door saxofoon!

Line-up Dauwpop 2017:

Doe Maar
Chef’Special
White Lies
Di-rect
Bazart
Broederliefde
VANT
Monster Magnet
Spinvis
Warhaus
Bökkers
Kraantje Pappie
Sevn Alias
Mozes And The Firstborn
Paceshifters
Dirtcaps
The Partysquad
Moksi
Spidergawd
Mental Theo
De Likt
DOOL
Canshaker Pi
The Grand East
Young Gun Silver Fox
Automatic Sam
Paul Sinha
Kevin
Donnie
Yung Internet
Beatcrooks
De Rooie Jager
Goe Vur In Den Otto
The Volcano Boys
DJ Ed Rock
Motorkontje
De Ruige Rita’s
The Hillbilly Moonshiners
Old Ditch Riverhoppers
DJ Melloww
Boxoy

Deel: