Grandmono Records brengt op 7 maart de ’Emerald Island EP’ uit. De EP is speciaal geproduceerd voor Caro’s uitgebreide ‘Emerald Island Tour’, die volgende week in Nederland start.

De EP is geproduceerd door David Schreurs en Jan van Wieringen en bevat 6 nieuwe tracks, waaronder het dubby nummer ‘Never Ever’, de nieuwe single ‘Whatchugot’ en twee instrumentale tracks. De nummers zijn mede geschreven door o.a. Vince Degiorgio en Guy Chambers. Zowel de tour als de EP zijn geïnspireerd op Exotica, een muziekgenre uit de jaren 50/60 met exotische geluiden en instrumenten.

Caro Emerald is sinds 2010 onafgebroken op vele internationale podia te zien geweest. Op 28 maart start de vierde en grootste UK tour tot nu toe, met 25 shows in o.a. een uitverkochte Royal Albert Hall en een show in de Roundhouse in Londen.

AFAS Live 2018
Voor Nederland kondigt Grandmono daarnaast voor het eerst in lange tijd een grootschalig eigen concert aan van Caro Emerald. Op 9 november 2018 zal Caro te zien zijn in de AFAS Live te Amsterdam. Kaartverkoop start op woensdag 8 maart 2017.

Deel: