Ronnie Flex & Deuxperience Band, Causes en Call It Off komen dit jaar ook naar Indian Summer 2017. Daarnaast mag het festival ook Jay Hardway, MOTi, Psyko Punkz, Mr Belt & Wezol, Pep & Rash, Deadly Zoo, AVI ON FIRE, The Great Communicators, Two Crooks, MC Iceman, Aiscream en Rico Fernando in Langedijk verwelkomen. Eerder werden o.a. Kensington, Chef’Special, Racoon, Broederliefde en Jett Rebel al aangekondigd. Indian Summer 2017 vindt plaats op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli op Evenemententerrein Geestmerambacht in Langedijk. De kaartverkoop is reeds gestart.

80’s & 90’s
Een brede line-up – van pop en rock tot urban en dance – zorgt ervoor dat Indian Summer al 17 jaar hét festival van Noord-Holland is. Net zoals ieder jaar wordt de 80’s / 90’s Tent gehost door het Noord-Hollandse collectief Barbapapa en in 2017 verwelkomen zij daar Stamble & Nils, SPRSTRDJS, Siddy MC, Klatsch und Klatsch, Sweet Le Freak & Brad Tipp en Zeroes Heroes. Daarnaast kan het publiek uit hun dak gaan in dance area Turn Up dankzij de beats van dj’s als o.a. Psyko Punkz, Jay Hardway en MOTi.

Van Ronnie Flex tot moshpits
Ronnie Flex is op Indian Summer met z’n Deuxperience Band te zien. De rapper treedt sinds begin dit jaar met live band op en geeft daarmee hits als ‘Energie’, ‘Investeren In De Liefde’ en ‘Plek Als Dit’ een extra dimensie. Sinds Causes-frontman Rupert Blackman Londen verruilde voor Nederland gaat het alleen maar bergopwaarts met z’n muzikale carrière. Vorig jaar bracht de band uit Utrecht hun debuutalbum ‘Under Bridges That You Built For Me’ uit met daarop ook de hit ‘Teach Me How To Dance’. De poppunkers van Call It Off weten van elk optreden in één groot feest te maken. De band werd uitgeroepen tot 3FM Serious Talent en brengt met single ‘Scream Your Heart Out’ Nederlandse poppunk terug in de hitlijsten én de moshpits.

Deel: