Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Traumahelikopter in Patronaat

Concerttip donderdag 9 februari: Traumahelikopter in Patronaat

Het Groningse garagerock trio komt met nieuwe muziek naar Patronaat! Afgelopen oktober bracht traumahelikopter hun meest recente album ‘Competition Stripe’ uit. Dat album klinkt in vergelijking met eerder werk van de band gevarieerder en melodieuzer, maar de band verliest daardoor hun stevige garagerock sound niet. Afgelopen zomer mocht de band nog het voorprogramma verzorgen voor de legendarische garage-, lo-fi-, en- rock ’n rollband Oblivians en vanavond zullen ze op geheel eigen wijze zorgen voor een feestje in Haarlem!

De 20-jarige artiest Pip Blom opent de avond. Pip schrijft zelf, neemt zelf op en brengt haar muziek zelf uit vanuit haar kamer in Amsterdam. En met succes. Met hulp van de invloedrijke Spotify playlists als New Music Friday, Fresh Finds and Absolute Alternative hebben haar eerste releases hun weg al naar een internationaal publiek gevonden. Truth, Hours, Skippy and Misty hebben in ruim een half jaar al bijna 300.000 plays op Spotify en de nodige aandacht van internationale media gekregen.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: