Beyoncé en Adele gaan naar alle waarschijnlijkheid hun opwachting maken tijdens de Grammy Awards 2017 uitreiking. De producer van de show, Ken Ehrlich, heeft onthuld dat de twee sterren worden verwacht tijdens de grote muzikale nacht die gehouden gaat worden op 17 februari. Tijdens een interview werd Ehrlich gevraagd of de Britse soulsensatie Adele aanwezig zou zijn bij de uitreiking, zijn antwoord was dat weinig mensen nee zeggen als ze worden uitgenodigd voor de ceremonie.

Vervolgens werd de producer onder druk gezet om namen te noemen, in eerste instantie weigerde hij dat, maar hij ging toch overstag door te melden dat van zowel Adele als Beyoncé wordt verwacht dat ze de uitnodiging gaan accepteren. “Ik kan jullie melden dat we verwachten dat Beyoncé en Adele er in februari bij zullen zijn”, aldus Ehrlich.

Beyoncé is in negen keer genomineerd voor haar album ‘Lemonade’, Adele vijf keer voor ’25’. De dames gaan het gevecht met elkaar aan voor: Album of the Year, Record of the Year, en Song of the Year, de singles ‘Formation’ en ‘Hello’ in de laatste categorie.

Deel: