Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Canshaker Pi in Cul de Sac.

Concerttip donderdag 22 december: Canshaker Pi in Cul de Sac

Gitaren laten rammelen en baslijnen laten scheuren, dat kunnen de Amsterdamse branieschoppers van Canshaker Pi wel! De band, die herrees uit as van Palio Superspeed Donkey, maakt rammelende garagerock in de lijnen van Pavement, Dinosaur Jr. en Teenage Fanclub. In oktober 2015 bracht de band hun eerste single uit op het Tender Records label van Tim Knol. Hierna volgde als snel de EP ‘For Ed’ (met een te gekke cover) die vier catchy gitaar songs bevatte. Hun speelstijl is het best te omschrijven als snoeihard, maar misschien is dat zelfs nog iets te voorzichtig omschreven. Aanshouw het zelf.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: