Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: The Julie Ruin in Paradiso

Concerttip maandag 28 november: The Julie Ruin in Paradiso

Zonder enig idee te hebben welke kant het op zou gaan formeerde de feministische punkpionier Kathleen Hanna eind 2009 The Julie Ruin. De frontvrouw, bekend van Bikini Kill en Le Tigre, beperkte zich tot haar eigen vriendenkring bij het zoeken naar bandleden, en samen kwamen bouwde ze aan het geluid van de New Yorkse band: dansbare art punk. De tweede cd ‘Hit Rest’ die begin juli uitkomt en de daarbij horende single ‘I Decide’ bevatten de energie die je zou verwachten van Hanna en consorten. De daarbij horende live-optredens bevatten die elementen natuurlijk ook.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: