Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Level 42 in 013

Concerttip dinsdag 8 november: Level 42 in 013

Als je praat over jazz-funk komt er altijd één bijzondere naam naar boven:Level 42. De Britse band onder leiding van de, met een virtuoze slaptechniek gezegende, bassist Mark King scoorde sinds de 80’s wereldhits met met nummers als ‘Love Games’, ‘Lessons In Love’ en ‘Running In The Family’. De bijzondere basstijl kenmerkte de band en maakte King een icoon voor basgitaristen.

Met een dozijn top 10 noteringen in Nederland heeft de band anno 2015 bewezen een van meest succesvolste Britse bands uit de 80’s te zijn. Na een uitverkochte Europese tour in 2014 barst de band van energie en kan niet wachten om terug te keren naar het Europese vaste land. Wij kunnen niet wachten totdat ze onze vernieuwde zaal onveilig komen maken.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: