Een mooie vrijdagmorgen 30 september. Op deze morgen werd het debuutalbum van O’G3NE op de tiende etage van de A’dam Toren in Amsterdam gepresenteerd. Een mooie locatie op hoogte, die treffend gekozen is, passende bij de inmiddels grote hoogte die de drie zussen al hebben bereikt. Onder grote belangstelling, waaronder die van Willeke Alberti, Pim & Pip en Sharon Doorzon, brachten de drie dames vier nummers van het in totaal negen nummers tellende album ten gehore.

johnverhagen-albumrelease-og3ne-0058

We got this

De cd ‘We got this’ van de zussen Amy, Shelley en Lisa werd na lovende woorden als “Mogelijke Songfestival deelnemers”, “Geen boy- of girlband haalt dit stemgeluid, ook afzonderlijk” en “individueel sterk stemgeluid” door niemand minder dan Marco Borsato overhandigd. De woorden zijn niet gelogen, want wat de dames ten gehore brengen, is als drie pareltjes zo mooi. De hechte band tussen Marco en de meiden is ontstaan tijdens hun deelname aan The Voice, waar Marco hun coach was. Samen zorgden ze ervoor dat O’G3NE als enige groep ooit de winnaar werd van The Voice en ook nadien lieten de meiden tijdens verschillende tv-programma’s horen dat het drietal geen eendagsvlieg mag worden genoemd.

johnverhagen-albumrelease-og3ne-0159

O’G3NE aan de top

Op acht compleet nieuwe poptracks, met als bonus de eerder uitgebrachte ‘Take The Money And Run’, laten de drie zussen horen dat zij vocaal tot de Nederlandse top behoren. De acht fraaie popliedjes zijn door diverse nationale en internationale auteurs geschreven. Het album werd deze zomer in Londen opgenomen en geproduceerd door het duo Aerials, dat momenteel in Engeland hard aan de weg timmert. Op ‘We Got This’ wordt swingend uptempo werk gemixt met ontroerende ballads, waarbinnen de veelgeprezen meerstemmige zang van de zussen centraal staat.

johnverhagen-albumrelease-og3ne-0088

Tijdens de presentatie, die werd gepresenteerd door een zeer verraste Jamai, werd het duidelijk dat O’G3NE sinds de metamorfose van Lisa, Amy & Shelley flink is gegroeid, en klaar is om na Nederland ook de rest van Europa te veroveren.

Foto’s (c) John Verhagen
Meer foto’s op https://www.facebook.com/

johnverhagen-albumrelease-og3ne-0045

Deel: