Eind vorig jaar overdonderde Justin Bieber de wereld met ‘Purpose’, het album en de aankondiging van de worldtour met dezelfde naam. De vraag naar tickets voor de concerten in Arnhem op 8 en 9 oktober was verpletterend. In een uur tijd waren beide Nederlandse shows uitverkocht. Nu het Europese deel van de Purpose Tour is begonnen en de concerten in GelreDome aanstaande zijn, is er goed nieuws voor alle Beliebers die naast een kaartje grepen: er komen extra tickets vrij (in alle categorieën op de arenavloer). Kaarten gaan vrijdag 16 september om 10.00 uur in de verkoop via Ticketmaster.

Ruim 3 jaar na zijn laatste concert nam de ‘Bieber Fever’ eind 2015 epidemische vormen aan. Nooit eerder kende de hype rond Biebers muziek zulke proporties. Het #1 album ‘Purpose’ haalde binnen drie weken de platinastatus en bevatte met ‘What Do You Mean’, ‘Sorry’ en ‘Love Yourself’ meervoudig platina singles die tegelijkertijd in de top 10 stonden. Met een album dat in meer dan 100 landen binnenkwam op nummer 1 verbrak Justin Bieber wereldrecords. Ook concerttickets vlogen als warme broodjes over de toonbank. De aandacht voor de jonge Canadees, die met DJ Snake én met Major Lazer + Mø onlangs nog dikke hits scoorde, houdt aan en de verwachting is dat fans beter snel kunnen zijn met bestellen van de kaarten, om 8 en/of 9 oktober te kunnen genieten van het optreden van Justin Bieber en de voorprogramma’s MiC LOWRY en The Knocks.

Deel: