Op zaterdag 27 augustus vindt de 6de editie plaats van het festival We love the 90’s in ’t Goffertpark te Nijmegen. De organisatie heeft alle 35.000 toegangskaarten verkocht voor het festival waar wereldartiest Shaggy als hoofdact komt optreden. Shaggy heeft diverse hit noteringen gehad in de Nederlandse top 40, waarvan de nummers ‘Angel’ en ‘Wasn’t me’ de nummer één positie hebben behaald.

Vanwege het warme weer heeft de organisatie maatregelen genomen, zo zijn er gratis water tappunten, extra schaduwplekken, zijn waterpistolen tot 30cm toegestaan en er is een ‘insmeerbalie’. ‘Wij adviseren om een petje en of zonnebril te dragen’, aldus Daan van den Nouweland van de organisatie.

We love the 90’s is met 35.000 bezoekers het grootste 90’s festival van Nederland. De Hakkuh Tent, met alleen maar Happy Hardcore artiesten, wordt dit jaar nog groter gemaakt vanwege het succes in 2015. Naast ‘Mr. Boombastic’ treden nog meer bekende artiesten op zoals Paul Elstak, Mental Theo, Cappella en Marusha.

Een dag later vindt het festival Kings of Hardstyle plaats, hier komen 15.000 bezoekers op af. Er vinden onder andere optredens plaats van Psyko Punkz, Degos&Re-Done, Digital Punk en Evil Activities.

Deel: