Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: A Day At the Park!

Concerttip zaterdag 16 juli: A Day At the Park

Vandaag is het weer zover: een nieuwe editie van A Day At the Park! Gelegen in de mooiste groene omgeving die Amsterdam rijk is legt boutique festival A Day at the Park een keer per jaar de nadruk op de mooie dingen des levens. In het Amsterdamse Bos word je getrakteerd op (elektronische) kwaliteitsmuziek, theater, vermaak, heerlijke wijnen en een weergaloos culinair aanbod van Amsterdamse vedettes zoals Ron Blaauw en de Koffie Salon. 

A Day at the park is meer dan alleen een muziekfestival. Naast de muzikale kunsten van dj’s en live acts vind je er ook jouw favoriete Amsterdamse vedettes terug in het culinaire aanbod: van gevestigde iconen tot hippe hotspots.  Zo vind je onder andere heerlijke Indonesische versnaperingen van sterrenkok Ron Blaauw, sappen en vegaburgers van Roots Amsterdam, koffie van de Koffie Salon, hotdogs van The Fat Dog en ook beruchte nachtdieren zoals Club NL en The Fabulous Shaker Boys terug in het bos Hiermee zet A Day at the Park serieuze kwaliteit neer; een echte barista tovert zo een perfect bakje koffie op de bar en een professionele shaker bereidt jouw favoriete cocktail voor jouw neus.

Meer info vindt je hier

Deel: