Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Chronixx & Zincfence Redemption!

Concerttip dinsdag 12 juli: Chronixx & Zincfence Redemption naar de Effenaar

True born rastaman Chronixx is pas 23 jaar, maar inspireert al jaren verschillende generaties hun roots opnieuw te ontdekken. De zoon van reggae-artiest Chronicle groeide op tussen muzikale helden als Burro Banton, Norris Man en Gregory Isaacs en is nu zelf al hét boegbeeld van de reggae revival. Op YouTube is hij een ware hit en hij speelt wereldwijd voor uitverkochte zalen.

Met originele composities en tegendraadse dancehall beats geeft Chronixx met zijn band Zincfence Redemption een nieuwe invulling aan rootsreggae. Door zijn samenwerkingen met Major Lazor en rapper Allan Kingdom vond hij ook de weg naar een breder publiek. Het wordt warm vanavond, een beter voorproefje op Reggae Sundance is haast niet denkbaar.

Deel: