Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Indian Summer Festival

Concerttip vrijdag 3 juni: Indian Summer Festival in Langedijk

De zestiende editie van Indian Summer vindt plaats op vrijdag 3 en zaterdag 4 juni 2016 op evenemententerrein Geestmerambacht in Langedijk. Overnachten kan op onze gezellige festivalcamping, die direct naast het festivalterrein en de parkeerplaats ligt (zowel voor je auto als je fiets). Niks weerhoudt je er dus van een nachtje te blijven!

Toverwoord voor dit jaar is ‘beleving’: de lekkerste foodtrucks, een gezellige festivalmarkt, hangplekken in de zon en een open air Dance Stage vormen dit jaar het hart van een feestelijk aangekleed terrein.

Indian Summer is al jaren het gezelligste zomerfestival van Noord-Holland. In de prachtige, natuurlijke omgeving van Langedijk treden meer dan 50 nationale en internationale bands, artiesten en dj’s op. Drie podia met de beste pop, rock, dance, 80’s, 90’s en lokaal talent.

 

Meer info: www.indiansummerfestival.nl

 

Deel: