Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Bryan Adams

Concerttip dinsdag 24 mei: Bryan Adams in ZiggoDome

Bryan Adams komt naar Amsterdam! Op dinsdag 24 mei geeft de solo-rockartiest een concert in de Ziggo Dome, als onderdeel van zijn ‘Get Up Tour’.

Bryan Adams is de meest succesvolle solo-rockartiest van Canada. Sinds zijn eerst hit ‘Run To You’ heeft Adams tientallen hits gescoord in Nederland. In 1991 brak hij een record met ‘(Everything I do) I do it for you’. Dit nummer stond maar liefst elf weken op nummer één. Andere bekende nummers van Adams zijn ‘It’s Only Love’, ‘Can’t Stop This Thing We Started’ en ‘Have You Ever Really Loved A Woman?’

Meer info: www.mojo.nl

 

Deel: