Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Paul Carrack

Concerttip maandag 23 mei: Paul Carrack in De Oosterpoort

De Britse zanger, toetsenist en songschrijver Paul Carrack is op stille wijze een van de groten van de popindustrie. Carrack wordt algemeen beschouwd als de zanger met één van de mooiste stemmen in de hedendaagse popmuziek. In de jaren zeventig en tachtig speelde hij in en componeerde hij voor bands als Ace, Roxy Music, Squeeze en Mike and the Mechanics en werkte hij samen met zo ongeveer de halve popencyclopedie.

Paul Carrack heeft een imposante carrière opgebouwd, werd diverse malen voor een Grammy genomineerd en scoorde wereldwijde nummer 1 hits. Zijn repertoire omvat dan ook een groot muzikaal spectrum variërend van pop, tot rock en soul.

Meer info: www.de-oosterpoort.nl

 

Deel: