Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Spasmodique

Concerttip zaterdag 21 mei: Spasmodique in Manifesto

In maart 2016 verschijnen de overzichtsbox All And More en het spiksplinternieuwe album Six van de legendarische Rotterdamse band Spasmodique, gevolgd door een reeks optredens door Nederland.

Rotterdam, jaren tachtig: economische crisis, koude oorlog, jeugdwerkloosheid, straten vol dichtgetimmerde panden, drugscriminaliteit. Ondergronds zoekt een even kansarme als a-politieke generatie afleiding en organiseert feesten en concerten. In dat milieu staat, in 1981 een band op die als geen ander de tijdsgeest vertolkt in verpletterend donkere agressieve muziek: En Spasmodique presenteert Six; het zesde studioalbum waarin een tijdsgeest opnieuw trefzeker wordt gevangen. Alsof er geen tijd is gepasseerd

Meer info: www.manifesto-hoorn.nl

Deel: