Vanmorgen werd bekend gemaakt dat Anita Doth uit 2 Unlimited stapt. Dit omdat ze zich wil richten op een solo-carrière. Morgen, 22 april, staat 2 Unlimited echter geboekt op 90’s Dance XL, waar Maxazine partner van is. In samenspraak met de organisatie willen we zo vele mogelijk mensen alsnog de kans geven om 2 Unlimited nog één maal samen te zien optreden! Daarom gaat Maxazine een hele berg kaarten weggeven voor 90’s Dance XL in het Klokgebouw in Eindhoven.

2 Unlimited veroverde de wereld in de jaren 90 en scoorde een onafgebroken serie van 16 wereldhits als ‘No Limit’, ‘Twilight Zone’, ‘Jump For Joy’, ‘Maximum Overdrive’ en ‘Get Ready For This’. Met ruim 20 miljoen verkochte cd’s en gold en platinum awards in meer dan 100 landen en drie World Music Awards voor ‘Best-selling artist of the year!’ is het duo het meest succesvolle export product van de jaren 90.

Op 90s Dance XL staan verder nog optredens van Snap, Vengaboys en DJ Jean op het podium. Als jij 2 Unlimited nog één maal wil zien optreden, like je de Facebook pagina van Maxazine en vertel je ons met wie je zou willen gaan in de reacties op dit bericht. Wij zorgen dan voor de kaarten morgen in het Klokgebouw in Eindhoven!

Deel: