Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Cheryll de la Croix

Concerttip dinsdag 19 april: Cheryll de la Croix in Bird

Cheryll de la Croix is een soulvolle zangeres die al van kleins af aan op het podium staat, mede dankzij de muzikale familie waarin ze is opgegroeid. Ze had al showcases in o.a. de Melkweg en bracht vorig jaar de single ‘Feels So Right’ uit. Voor haar optreden tijdens Homegrown neemt ze haar complete band mee.

Wat begon als een soloproject van singer-songwriter Floris Olivier groeide snel uit tot een band waarin elk lid zijn creativiteit kwijt kon. De liedjes, geschreven vanuit het perspectief van de leadzanger, werden nieuw leven ingeblazen door drummer Stefan Jansen, bassist Joop de Graaf en toetsenist Lucas Fokkema. Het resultaat? Dromerige folk-vibe van Olivier Cried Wolf met invloeden van jazz, blues en soms een hint van rock.

Meer info: www.bird-rotterdam.nl

Deel: