Na 23 jaar en vele geruchten is het 1e optreden van Guns ‘N Roses een feit. In de legendarische zaal Troubadour in Los Angeles.
Wat in eerste instantie leek op een 1 april grap was uiteindelijk voor de 500 aanwezigen een droom die uitkwam. Het affiche verklapte slechts een band met de naam ‘Not This Lifetime’ maar dat was een cryptische omschrijving die de echte fans wel wisten te ontcijferen. Mobiele telefoons waren niet toegestaan en de toegangsprijs was slechts 10 dollar.

Guns 'N Roses @ Troubadour Guns 'N Roses @ Troubadour

Eerste live beelden van Guns ‘N Roses

De setlist zou hebben bestaan uit twee classics waaronder ‘Welcome To The Jungle’, twee nummers van het 2008 album ‘Chinese Democracy’, en een cover van The Who. Het optreden in de kleine zaal was de generale repetitie voor hun eerste echte optreden met Slash en Axl Rose in de gelederen. Onder het publiek zouden zich onder meer Lenny Kravitz, Chris Brown en John Newman hebben bevonden.
Ondanks het verbod op mobiele telefoons, zijn er toch beelden uitgelekt vanuit de Troubadour:

Deel: