Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Goois Jazz Festival

Concerttip zaterdag 19 maart: Goois Jazz Festival in Spant!

Het Goois Jazz Festival is uitgegroeid tot een begrip in ’t Gooi. Kiwanis Naarden organiseert dit grootse festival, waarbij de netto opbrengst volledig bestemd is voor diverse goede doelen.

In 2016 zal weer een groot aantal artiesten optreden op het Goois Jazz Festival, verspreid over maar liefst 5 zalen. De absolute top-acts voor 2016 zullen bestaan uit optredens in de grote zaal van niet minder dan Ruth Jacott en Gare du Nord. Daar naast bekende namen zoals Peter Beets, Tineke Postma, Licks & Brains, Judith Nijland en de winnares van de 2Food award van vorig jaar: Stephanie Francke. Ook heel blij zijn we met een groots optreden van het Nederlands Jeugd Jazz Orkest, in een formatie van maar liefst 21 muzikanten.

Meer info: www.spant.org

Bron: Vovert.

 

Deel: