Woensdagmiddag werden alle namen voor Pinkpop 2016 bekend gemaakt. Maxazine volgt de persconferentie en brengt je de namen van alle artiesten die dit jaar op Pinkpop staan. De 47e editie van het oudste festival ter wereld alweer. Plaats van handeling: Landgraaf natuurlijk, alweer voor de 29e keer. De data: vrijdag 10 tot en met zondag 12 juni 2016.

Pinkpop 2016 bevestigt: Jamie Lawson

Jamie Lawson, opgegroeid in Plymouth in een gezin dat allesbehalve muzikaal was. Toch kreeg hij op zijn achtste zijn eigen gitaar en dat zorgde ervoor dat de Brit al op jonge leeftijd begon met muziek maken. Op het moment is er niet echt een tekort aan singer-songwriters, maar toch weet Jamie Lawson boven het enorme aanbod uit te stijgen. Ed Sheeran dacht daar hetzelfde over en liet Jamie als eerste artiest bij zijn eigen platenlabel ‘Gingerbread’ tekenen. Inmiddels heeft de singer-songwriter al drie albums op zijn CV staan inclusief de hit ‘Wasn’t Expecting That’. Na op tour te zijn geweest met onder andere Damien Rice, Ben Howard, Ellie Goulding, Ed Sheeran en James Morrison gaat Jamie nu in zijn eentje op tour door Europa.

Deel: