Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Lemaitre

Concerttip woensdag17 februari: Lemaitre in Sugarfactory

Het was slechts een kwestie van tijd voordat Noorwegen te klein werd voor de in Oslo geboren Ulrik Denizou Lund en Ketil Jansen van Lemaitre. Het duo ontpopte zich met een mix van opzwepende dance en slim geschreven popliedjes in no-time tot een ware internetsensatie. Hun tracks werden al miljoenen keren gestreamed het nummer ‘Relativity 2’ belandde op nummer 1 in de iTunes ‘Electronic Chart’ in de VS en Canada. Lemaitre vult op geheel eigen wijze het gat dat bands als Justice en Daft Punk achter zich hebben gelaten en mag inmiddels zwaargewichten als Kygo en Martin Solveig tot de fans rekenen.

Meer info en kaarten via www.melkweg.nl

 

Deel: