Zojuist heeft wereldster Beyoncé haar wereldtournee THE FORMATION WORLD TOUR 2016 aangekondigd. Onderdeel van deze tour is het concert dat op zaterdag 16 juli in de Amsterdam ArenA gepland staat. De kaartverkoop hiervoor start maandag 15 februari om 10.00 uur

Nieuwe single Beyoncé

De aankondiging van haar nieuwe wereldtournee volgt op het optreden dat Beyoncé zojuist tijdens de pauze van de vijftigste editie van de Superbowl heeft gegeven. Hier deelde ze o.a het podium met Coldplay, waarmee ze eerder dit jaar een muzikale samenwerking aanging door als Bollywoord ster te verschijnen in de videoclip van de band’s single ‘Hymn for the Weekend’. Gisteren verscheen geheel onverwachts haar nieuwe single ‘Formation’ met bijbehorende spraakmakende videoclip. Het is haar eerste nieuwe single sinds Beyonce: Platinum Edition uit november 2014.

Deel: