Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: EMP Persistence Tour.

Zondag 24 januari: EMP Persistence Tour in TivoliVredenburg

De EMP Persistence Tour keert op 24 januari terug naar TivoliVredenburg, dit keer met niemand minder dan Ignite, Terror en H2O als headliners. Tijdens deze avond zal Terror het nieuwe album ‘The 25th Hour’ presenteren. H2O, met altijd enthousiaste frontman Toby Morse, komt ook met een nieuw album genaamd ‘Use Your Voice’. Hardcore punk band Ignite, die vorig jaar ook mee tourde met de Persistence Tour 2015, mag deze keer de avond sluiten en daarbij het nieuwste album te presenteren, 10 jaar na ‘Our Darkest Days’.

Naast deze drie harde bands komen er ook nog vier opkomende hardcore bands mee. Crossover band Iron Reagan bijvoorbeeld, dat voortgekomen is uit een sideproject van o.a. Municipal Waste. Een andere jonge band die al een tijdje aan de weg timmert is Twitching Tongues, hardcore met een metallic randje. Daarnaast komt ook oldschool hardcore band Wisdom in Chains de line-up versterken. De festivalopeners zijn dit jaar onze oosterburen, de straight edge hardcore band Risk It!.

Meer info en kaarten via https://www.tivolivredenburg.nl/

Deel: