Vince van Reeken, sinds 2009 toetsenist van de Haagse band Di-rect, stapt uit de band. Vanaf aanstaande donderdag staat Di-rect op de De Vrienden van Amstel LIVE, daarna zal Vince de band verlaten. Dat heeft de band vandaag bekend gemaakt. Vince kwam zeven jaar geleden bij de band, en speelde eerder al toetsen in de band Juice. Ook richtte de nu 32-jarige Van Reeken het jamfestival Jam de la Crème op.

Reactie Vince van Reeken:

Vince: “Ik ben ontzettend dankbaar voor alle avonturen die ik met de band mocht beleven en blij dat ik onderdeel was van de vele optredens, unieke tours en prachtige reizen. Echter ligt mijn hart het meest bij liedjes schrijven en wil ik mij daar in de toekomst volledig op focussen. Ik voel dat ik deze stap nu moet nemen. Ik verlaat de band maar hou er vier ontzettend goede vrienden en ontelbare mooie herinneringen aan over.”

Deel: