Festival Vestrock heeft vandaag de eerste namen bekend gemaakt die tijdens de aankomende editie zullen optreden. Kensington, My Baby, Cut_, Evil Invaders, Echotape, Faces on TV, All Tvvins en De Likt zijn de eerste 8 namen die de organisatie heeft bevestigd.

Later zal de organisatie meer namen bekend maken die dit jaar op het festival zullen optreden. Vestrock vindt dit jaar voor de zevende keer plaats op het eiland in het hart van het centrum in Hulst op vrijdag 3 en zaterdag 4 juni 2016. Op zondag 5 juni is er ook Vestrock Junior. Vestrock is een boutique festival, door bezoekers het festival van de vriendschap genoemd door de ontspannen sfeer. Het thema van Vestrock is Mixing Music, Art & Science. Ook dit jaar zullen bezoekers verrast worden met niet alleen een indrukwekkende muzikale line-up, maar ook met een educatief programma en theater in de Vestrock University, en bovendien met kunst op de Vestrock weide.

Deel: