De Pier in Scheveningen is sinds gisteravond gekraakt door De Kraaien. Het blijkt om een ludieke actie te gaan van de bekende Nederlandse rapformatie. Met deze actie wilde band de aandacht vestigen op de komst van een nieuwe single en samen met fans ‘kattenkwaad’ uithalen op een door hen zeer geliefde plek in hun thuishaven Den Haag. Ze hebben aangegeven nog tot en met vrijdag 8 januari De Pier ‘over te nemen’ en diverse activiteiten te organiseren. Ze maken via hun eigen Facebookpagina het exacte programma hiervan bekend.

Herman Smit, general manager van De Pier: “We kunnen wel lachen om het initiatief van De Kraaien en verlenen dan ook graag onze medewerking aan deze ludieke actie. De Pier is gewoon toegankelijk, maar alles krijgt in dit kader een typisch ‘Kraaien-tintje’: van Broodje Trekvogel en Kraaienpoten tot een Kraaienbingo. We wensen De Kraaien veel plezier met hun tijdelijke onderkomen: het kraaiennest op De Pier”.

Deel: