Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Zaterdag 19 december: Jacco Gardner in Burgerweeshuis

De Hoornse multi-instrumentalist Jacco Gardner veroverde de wereld drie jaar geleden met zijn bejubelde psychedelische barokpop. Nog voordat zijn wereldwijd geprezen plaat Cabinets Of Curiositiesin uitkwam, werd hij al op basis van de single ‘Clear The Air´, door de gerenommeerde internationale pers tot ‘sixties wonderkind’ gebombardeerd. Deze verwachtingen maakte hij vervolgens helemaal waar.

Na een succesvolle Amerikaanse en Europese tour besloot Gardner in het voorjaar van 2014 weer de studio in te duiken om aan de opvolger te beginnen. Begin van dit jaar verscheen de meer dan uitstekende single ‘Find Yourself’ en in april kwam zijn tweede plaat, Hypnophobia, uit. Een prachtig album vol weelderige instrumentale tracks met intelligent in elkaar gewoven melodieën, ingenieuze harmonieën en teksten die niet onder doen voor menig popklassieker.

Kaarten zijn nog te koop aan de kassa of online

Foto: Kim Balster – Archief Maxazine

Deel: